EUROM Denis
  • english
  • slovenski
  • hrvatski
O nama
 
 
 
EUROM Denis d.o.o.

Eurom Denis d.o.o. je osnovana 2006. godine sa sedištem u Subotici od strane matične kompanije Eurom. Sektor za zastupanje stranih proizvođača mašina počeo je sa radom u drugoj polovini 2007 godine, i pokriva tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Unutar matične kompanije Eurom sektor za zastupanje stranih proizvođača mašina posluje 11 godina veoma uspešno na tržištima Hrvatske, Slovenije i Bosne&Hercegovine te je stekao zavidan krug klijenata.

Zastupnički program sektora obuhvata renomirane Nemačke, Engleske, Italijanske, švedske i švajcarske kompanije: OCS Checkweighers, Dara Pharmaceuticals, Breitner, Harro Hoefliger, PLUMAT Maschinenbau, Rowa, BVM Brunner, Reepack, Senzani Brevetti, Universal pack, Paglierani i druge. Paleta ponuđenih mašina je širokog spektra: od mašina za doziranje, preko punilica, zatvaračica, vaga, zbirnih pakovanja do paletiziranja.

Zastupnički program je koncipiran na način da obuhvata sledeće industijske grane: farmacija, kozmetika, hemija i prehrambena.

U kvalitet našeg zastupničkog programa i usluga su se uverile vodeće kompanije iz zemalja bivše SFRJ. Profesionalnost te posvećenost sektora dokazivana je i potvrđivana u mnogim primerima.