EUROM
  • english
  • hrvatski
  • srpski
O nam
 
 
 
EUROM DENIS d.o.o.

"Oddelek za zastopanje proizvajalcev strojev za pakiranje" osnovan je leta 1990. znotraj matičnega podjetja Eurom d.o.o., z upravo v Zagrebu.

1998. leta, podjetje razširi svojo dejavnost kod tudi stekanje širokega kroga strank na tržiščih kot so Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija in Makedonija.

V našem zastopniškem programu zastopamo renomirana podjetja iz različnih držav kot so Nemčija, Italija, SAD ter nekatere druge. Navedena podjetja so: Fette Compacting, OCS Checkweighers, L.B. Bohle Maschinen + Verfahren, Dara Pharmaceuticals, Breitner, Harro Hoefliger, PLUMAT Maschinenbau, Rowa, BVM Brunner, Grunwald, Senzani Brevetti, Universal pack, Paglierani, Fam i druge.

Paleta ponujenih strojev pokriva široki spekter zahtev ter različne branše uporabe kot so FARMACEUTSKA, PREHRAMBENA, KEMIJSKA TER KOZMETIČNA INDUSTRIJA.

  • doziranje, polnenje, zapiranje, etiketiranje, tehtanje, zbirno pakiranje, celofaniranje, paletiziranje ter različni dotisk na različne materijale.

V kvaliteto našega zastopniškega programa ter naših storitev so se prepričala mnoga vodilna podjetja kot v Sloveniji tako tudi na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Makedoniji za katerimi stoji doga referenčna lista oziroma popis prodalnih strojev v obratovanju.