EUROM
  • english
  • slovenski
  • srpski
O nama
 
 
 
EUROM DENIS d.o.o.

"Odjel za zastupanje proizvođača strojeva za pakiranje" osnovan je 1990. godine unutar matične tvrtke Eurom d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu.

1998. godine dolazi do značajnog proširenja poslovanja kao i stjecanja širokog kruga stranka na tržištima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

Zastupnički program odjela obuhvaća renomirane tvrtke iz Njemačke, Italije, SAD kao i drugih zemalja članica EU kao što su: Fette Compacting, OCS Checkweighers, L.B. Bohle Maschinen + Verfahren, Dara Pharmaceuticals, Breitner, Harro Hoefliger, PLUMAT Maschinenbau, Rowa, BVM Brunner, Grunwald, Senzani Brevetti, Universal pack, Paglierani, Fam i druge.

Paleta ponuđenih strojeva pokriva široki spektar zahtjeva kako FARMACEUTSKE tako i PREHRAMBENE, KEMIJSKE I KOZMETIČKE INDUSTRIJE za kvalitetnim rješenjima za potrebe:

  • doziranja, punjenja, zatvaranja, otiskivanja, vaganja, etiketiranja, zbirnog pakiranja, paletiziranja i celofaniranja gotovih paleta.

U kvalitetu našeg zastupničkog programa i usluga uvjerile su se vodeće tvrtke kako u Hrvatskoj tako i Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji pa i šire. Profesionalnost te posvećenost odjela dokazala se i potvrdila u mnogim primjerima.